Op basis van de beschikbare informatie uit de verschillende online- en mediabronnen hebben we de lijst van de beste bouwbedrijven ter wereld samengesteld. Al deze bedrijven die we hier hebben opgesomd zijn de grootste en grootste bedrijven uit alle continenten van de wereld en ze worden vertegenwoordigd door het grote leiderschapsteam. U kunt hier ook de civieltechnische bedrijven vinden.

Alle prachtige, grootste en grootste projecten ter wereld worden uitgevoerd door al deze bedrijven die hier zijn vermeld. De bouw- en infrastructuursector is de kern van de financiële vooruitgang van elk land.

“Professionals voorspellen dat de wereldwijde bouwsector tegen 2023 naar schatting 10,5 biljoen dollar zal bereiken, en er wordt voorspeld dat deze sector zal groeien bij een CAGR van 4,2% van 2018 tot 2023. Komende inspanningen om de vervallen infrastructuur van de wereld te moderniseren zullen een dergelijke output creëren.”

De energie- en energiesector zal in de komende jaren ook een grote vlucht nemen. In het grootste deel van het land is de regering van plan om tegen 2023 20% van de totale energiemix van het land uit hernieuwbare energie te halen.

Door de aanhoudende klimaatveranderingsproblematiek, dringen de federale en deelstaatregeringen in de meeste landen aan op hernieuwbare energiebronnen. Deze plannen zijn big business voor bouwbedrijven.

Beste bouwbedrijven ter wereld

We hebben dit geweldige artikel geschreven om een paar van uw vragen te beantwoorden, wat zijn de beste internationale bouwbedrijven? Lees dit artikel om meer te weten te komen over de top-bouwbedrijven in India dit is de lijst van de grootste en de top-bouwbedrijven in de wereld en wat maakt hen geweldig.

Macht China. Bouygues, Larsen en Toubro. China Communicatie Bouwbedrijf. Bechtel. Technip, FMC. Skanska etc. Vind de beste bouwbedrijven uit de hele wereld op basis van de bedrijfsgrootte.

Deze lijst van de top-bouwbedrijven in de wereld, vermeld door hun bekendheid in de bouwsector voor uw gemak.

Deze lijst van grote bouwbedrijven in de wereld & de grootste bouwbedrijven in de wereld 2019. we hebben een lijst samengesteld van de top-infrastructuurbedrijven in de wereld in 2019. vind hier de lijst van de top 10 van meest waardevolle infrastructuurprojecten in de wereld. Dit artikel onderzoekt de grootste bouwbedrijven ter wereld samen met een aantal civieltechnische bedrijven.

Ook de commerciële bouw zal verder groeien. Met meer consumentenbestedingen en overheidsinvesteringen in toerisme, luchthavens, spoorwegen, metro’s, kantoorgebouwen en winkelruimte zullen commerciële bouwbedrijven de vruchten plukken.

Binnen de wereldwijde bouwsector wordt verondersteld dat het binnenlandse segment het grootste segment blijft. Financiering voor woningbouwprojecten is beschikbaar gekomen met vooruitgang in de marktfundamentals, zoals lagere rentetarieven. De verwachting is dat het binnenlandse segment in de prognoseperiode een bovengemiddelde groei zal laten zien.

De verwachting is dat de regio Azië-Pacific gedurende de voorspellingsperiode de grootste markt zal blijven, voornamelijk als gevolg van toenemende verstedelijking, hogere uitgaven voor infrastructurele ontwikkeling en betaalbare woningbouwprojecten.

Lijst van de belangrijkste bouwbedrijven ter wereld

We hebben de lijst van de beste bouwbedrijven ter wereld samengesteld. We hebben gekeken naar de beste bouwbedrijven uit de Verenigde Staten (VS), het Verenigd Koninkrijk (VK), Australië, Nieuw-Zeeland, het Midden-Oosten en de regio Azië-Pacific. U vindt hier de top 10 van bouwbedrijven in de wereld in 2019. Al deze hier genoemde bedrijven zijn de grootste bouw- en civieltechnische bedrijven ter wereld. We hebben hier de top 40 van bouwbedrijven in de wereld genoteerd.

1. VINCI, Frankrijk
De geschiedenis van de VINCI Groep, erfgenaam van honderden bedrijven die geleidelijk aan in een ingewikkeld proces werden geassembleerd, gaat terug tot de 19e eeuw. In 1899 richtten twee ingenieurs van de Polytechnique, een Franse eliteschool voor ingenieurs, Alexandre Giros, en Louis Loucheur, de Société Générale d’Entreprises (SGE) op, die in 2000 VINCI werd na de fusie met de GTM Group.

2. 2. Grupo ACS, Spanje – Bouwbedrijven in de wereld
ACS, Actividades de Construcción y Servicios, S.A. is een Spaans bedrijf dat zich bezighoudt met de civiele en technische bouw, alle soorten diensten en telecommunicatie. Het is een van de toonaangevende bouwbedrijven in de wereld, met projecten in vele landen over de hele wereld.

3. 3. Bechtel, San Francisco, Californië, Verenigde Staten – Topbouwondernemingen in de wereld
Bechtel Corporation is een ingenieurs-, inkoop-, bouw- en projectmanagementbedrijf. Het is het grootste bouwbedrijf in de Verenigde Staten en het 8e grootste particuliere Amerikaanse bedrijf in 2017. Een van de grootste bouwbedrijven ter wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in het zuiden van de markt, San Francisco.

4. 4. Hochtief, Duitsland
Hochtief Aktiengesellschaft is een Duits bouwbedrijf dat gevestigd is in Essen, Noordrijn-Westfalen, Duitsland.

5. 5. Skanska, Zweden
Skanska AB is een multinationaal bouw- en ontwikkelingsbedrijf dat gevestigd is in Zweden. Skanska is het vijfde grootste bouwbedrijf ter wereld volgens het tijdschrift Construction Global.


Aanbevolen bedrijven relevant aan de bouwsector

Van der Bauwhede: Jouw veranda tot in de perfectie – Waregem
Voor een veranda op maat moet je bij Van Der Bauwhede zijn. Als verandabouwer ontwerpen en bouwen we alles zelf, van moderne tot landelijke stijl.

Huislift tegen scherpe prijs | Huisliften België | Comfortlift
Comfortlift heeft het meest uitgebreide aanbod trapliften in België tegen voordelige prijzen. Wij installeren een traplift op maat van uw trap.

Devan Stellingbouw – Specialisten in Stellingbouw
Gespecialiseerd in het plaatsen van allerhande stellingen. Gratis offerte! Gratis offerte op maat. Vakkennis in huis. Meer dan 10jaar ervaring. Elk project op maat. Services: stellingbouw woning, stellingbouw utiliteit, dakrandbeveiliging, verhuur, Metselwerken

Oakwood Projects: Eiken Houten bijgebouwen en poolhouses
Eiken bijgebouw op maat volgens de oude ambachtelijke technieken. Poolhouses, carports, overdekte terrassen of aanbouwen